Not known Factual Statements About gömme rezervuar

Wiki Article

Your browser isn’t supported any more. Update it to obtain the finest YouTube experience and our newest attributes. Find out more

Editör Notu: Satın alma işleminizle ilgili yardıma ihtiyacınız varsa veya uygun bir parçayı satın alma/tanımlama konusunda tavsiyeye ihtiyacınız varsa, lütfen bize vimar@vitrayetkiliservis.

Çift kademeli klozet iç takımlarının tasarımlarında ise su tasarrufu ön planda tutulur. Bu modellerde kademelerden biri daha az diğeri ise daha fazla su akıtacak şekilde iki farklı seçenek kullanıcılara sunulur.

Vitra rezervuar iç takımı tamiri için öncelikle ara musluğu kapatmanız ve ardından iç takım ile bağlantıyı sağlayan spiral hortumu kurbağacık kullanarak sökmeniz gereklidir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

5. Serel önemli su borularında kum ve pas birikintilerini taşınabilir en iyi sonuçları için su hattının pisliklerden temizlendiginden emin olduktan sonra Serel şamandirayi bağlayıp ayar çubuğunu koldan ayarlayın.

VitrA’nın akıllı klozet modelleri ile uyumlu gömme rezervuar servisi rezervuarların montajı içinse elektrikli bağlantı parçalarının kullanılması gerekir.

Stok durumunu merak ettiğiniz ürünleri dilediğiniz zaman Hesabım’daki Stok Habercim sayfanızdan takip edebilirsiniz.

Septik Tank Problemleri: Evlerde bulunan septik tanklar, atık suyunun doğru şekilde işlenmediği veya bertaraf edilmediği durumlarda kirlenmeye neden olabilir.

Ancak iç kısımda oluşacak kirlenmelerde süreç birz daha gömme rezervuar zor. Bu nedenle kirlenmeye sebep olan etkileri bilmek isteyebilirsiniz. Evde kullandığınız Vitra ya da farklı bir marka rezervuar sisteminin içinin kirlenme sebeplerini şu şekilde açıklayabiliriz…

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları ile hayat bulan gömme rezervuar takımları; gömme rezervuar servisi kontrol paneli, halt valfi ve ayarlanabilir ince ya da kalın metallic ayaklı gömme rezervuar modellerinden oluşur.

Böylece kimyasal kalıntıların ve deterjanın kalıntılarının temizlenmesine lawnımcı olacaktır. Rezervuarın içine temiz su eklenerek yeniden doldurun. Yenilenmiş suyun kalitesini gömme rezervuar kontrol etmek için uygun gözlem yapabilirsiniz.

Vitra gömme rezervuar iç takımı montajı yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar şunlardır:

Su tahliye hortumu veya vakum pompası gibi uygun ekipmanlar kullanılarak suyun boşaltılması sağlayabilirsiniz. Kısaca gömme rezervuar temizliğinde su boşaltılması şart.

Genelde gömme rezervuarlar, asma klozetle gömme rezervuar birlikte montajlanır. Birlikte montaj yapılması, kullanım alanında daha verimlilik oluşturduğu gibi daha modern-day bir yapıya da kavuşursunuz.

Report this wiki page